(Half) harde kaas - Pikant - Koemelk
- Morbier
Morbier is een heerlijke dessertkaas afkomstig uit het Franse Jura gebergte. De kaas wordt gemaakt van gepasteuriseerde ochtend- en avondmelk, gescheiden door de kenmerkende zwarte ader.
Lees verder€ 5,25 - Comté
Comté is een bijzonder kaasje afkomstig uit het Franse Jura gebergte. Comté kaas wordt gemaakt van rauwe melk en heeft een pikante smaak met nootachtige tonen. Heerlijk voor bij de lunch, in warme gerechten of als smeltkaas.
Lees verder€ 6,25 - Gruyère
Misschien wel een van de bekendste kazen ter wereld. Gruyère is een zeer bijzondere kaas die een volromig mondgevoel geeft en een zeer unieke aromatische pikante smaak heeft.
Lees verder€ 6,25 - Comté geraspt
Comté is een pikante rauwmelkse kaas met nootachtige tonen, afkomstig uit het Franse Jura gebergte. Uitermate geschikt om te verwerken in een kaasfondue of om te gebruiken voor het gratineren van warme gerechten.
Lees verder€ 2,59 - Gruyère geraspt
Gruyère is een wereldberoemde Zwitserse harde kaas. De kaas geeft een volromig mondgevoel en heeft een heerlijke aromatische pikante smaak. Speciaal voor u geraspt zodat u hem met het grootste gemak kunt verwerken in verschillende gerechten.
Lees verder€ 2,59