Boeren Herfstkaas
Boeren Herfstkaas is een bijzonder smaakvolle versemelkse kaas. Volromig van smaak en heerlijk voor tijdens de lunch, in warme gerechten of gewoon uit het vuistje.
- Meer dan 80 jaar ervaring: Kaasmeesters sinds 1934
- Vóór 15:00 uur besteld, binnen 24 uur verzonden
- Proef en bestel iedere week op onze marktlocaties
- Met de grootste zorg verpakt
- Geen minimale orderprijs!
Herfstkaas
Net voordat de koeien weer op stal gaan voor de koude wintermaanden geven zij nog de allerlaaste weidemelk van het jaar. De melk is nog vol en zorgt ervoor dat de kazen nog een heerlijke volromige smaak hebben. Kazen gemaakt van deze laatste lading melk hebben dan ook de toepasselijke naam Herfstkaas gekregen.
De Boeren Herfstkaas in ons assortiment is afkomstig uit het Zuid-Hollandse Berkenwoude. Het dorpje Berkenwoude behoort tot de regio Stompwijk, die bekent staat om de smaakvolle Boerenkazen. Daar worden onze boeren herfstkaze uitsluitend gemaakt van dagverse melk en worden volgens traditioneel recept met de hand gemaakt.
Boeren Herfstkaas serveren
Boeren Herfstkaas is evenals de lente variant heerlijk voor tijdens de lunch. Het is ook erg lekker om deze Herfstkaas te verwerken in warme gerechten of om gewoon lekker uit het vuistje te eten. Kortom: een volromige seizoenskaas die maar kort verkrijgbaare is. Bestel hem daarom snel en geniet van deze heerlijke kaas.
- Heerlijk!Erg lekkere, lichtpikante kaas vol van smaak. Voor herhaling vatbaar.
- HeerlijkDe boerenherfstkaas heeft een lekkere smaak met een pitje als na smaak.
- Zalig en romigHeerlijk op de boterham of nog lekkerder op geroosterd brood.
- Uniek.De lekkerste kaas ooit!!! Maakten ze zoiets lekkers maar bij ons in Zweden!!
- Gewoon heerlijkGewoon heerlijk op brood en bij de borrel. Met een beetje appel peren stroop of gember.
Art.nr. | 0057 |
---|---|
Merk | Hoogendoorn Kaas |
Art.nr. | 0057 |
---|---|
Merk | Hoogendoorn Kaas |
Land van herkomst | Nederland |
Herkomst | Berkenwoude |
Smaak | Vol romig |
Melksoort | Koemelk |
Vetgehalte | 48+ kaas |
Gepasteuriseerd | Niet gepasteuriseerd |