De Rotterdamsche Oude
De Rotterdamsche Oude is een bijzonder kaasje met een heerlijk robuust karakter. Erg lekker in combinatie met een goed glas rode port. Het zoete karakter van de port in combinatie met de kaas is een feestje.
- Meer dan 80 jaar ervaring: Kaasmeesters sinds 1934
- Vóór 15:00 uur besteld, binnen 24 uur verzonden
- Proef en bestel iedere week op onze marktlocaties
- Met de grootste zorg verpakt
- Geen minimale orderprijs!
De Rotterdamsche Oude
Rotterdam staat al jaren bekent al om de "niet lullen, maar poetsen" mentaliteit. Deze no-nonsense metaliteit vindt u ook terug in de De Rotterdamsche Oude. Een kaasje met een robuust karakter, gemaakt van heerlijke melk.
De uitgesproken smaak van de Rotterdamsche Oude is te danken aan tijd. In ongeveer 10 maanden tijd worden deze kazen gerijpt tot in perfectie gerijpt. Het rijpen zorgt ervoor dat er een uniek aroma vrijkomt zonder dat hoeft in te leveren op romigheid.
Oude Rotterdamsche serveren
Onze oude Rotterdammert is een kaasje wat het beste tot zijn recht komt tijdens de borrel of op een kaasplankje. Wij adviseren om hier een glaasje rode port bij te serveren. Het zoete van de port is heerlijk in combinatie met het robuuste karakter van deze kaas.
- Altijd top!Verveelt nooit en smaakt altijd en overal. Ook heerlijk om over gerechten te raspen.
- lekkerLekker op brood en als stukje op een kaasplank bij een glaasje wijn.
- HeerlijkZoals verwacht, heerlijk.
Top dat ik online kan bestellen, het is moeilijk om een nieuwe kaas soort online te proberen. Misschien dmv online bestellingen een probeer pakket aan te bieden. - OverheerlijkDe aller- aller lekkerste kaas. Uit het vuistje, lekkere smaak. Lastig om vanaf te blijven.
- Heerlijk!!!Naast Stolwijkse overjarige boerenkaas, bestellen wij ook altijd Rotterdamse oude. Rotterdamse is ook erg vol van smaak, maar is iets smeuïger dan de boeren kaas.
Art.nr. | 0058 |
---|---|
Merk | Hoogendoorn Kaas |
Art.nr. | 0058 |
---|---|
Merk | Hoogendoorn Kaas |
Land van herkomst | Nederland |
Herkomst | Rotterdam |
Smaak | Robuust |
Melksoort | Koemelk |
Rijping | 36 weken |
Vetgehalte | 48+ kaas |
Gepasteuriseerd | Gepasteuriseerd |