Buitenlandse kaas - Frankrijk - Niet gepasteuriseerd - Romig
- Vacherin Mont d'Or
Vacherin Mont d’Or is een Frans kaasje met een romige, nootachtige en aromatische smaak. Qua structuur is hij erg zacht waardoor je hem met een lepel kunt uitlepelen. Deze kaas wordt voornamelijk in de oven verwarmd, er zijn veel recepten mee te vinden.
Lees verder€ 10,99 - La Bouygette
La Bouygette is een Frans geitenkaasje dat op unieke wijze bereid wordt van rauwe geitenmelk. Heerlijk romig en mild van smaak en veelzijdig te verwerken in gerechten.
Lees verder€ 8,99 - Reblochon de Savoie
Reblochon de Savoie is een Frans kaasje dat afkomstig is uit Haute-Savoie, het Franse Alpengebied. Deze gewassen korstkaas heeft een romige smaak wat hem erg lekker maakt voor op het kaasplankje of om te verwerken in uw gerechten.
Lees verder€ 11,99