Buitenlandse kaas - Gepasteuriseerd - Koemelk
- Taleggio DOP
Taleggio DOP is een semi-harde Italiaanse kaas uit de regio Lombardije, beroemd om zijn rijke, romige textuur en pittige smaak.
Lees verder€ 4,99 - Roombrie
De welbekende Franse witteschimmelkaas. Heerlijk vol romig van smaak met een zacht karakter. Erg lekker voor bij de borrel, maar kan ook uitstekend gegeten worden tijdens bijvoorbeeld de lunch.
Lees verder€ 3,99 - Gorgonzola
Gorgonzola is een heerlijke Italiaanse blauwschimmelkaas. Deze bijzondere kaas wordt gemaakt van volle koemelk en dankt zijn kenmerkende smaak aan de schimmel, genaamd Penicillium Glaucum.
Lees verder€ 4,98 - Trappisten kaas
Heerlijke abdijkaas afkomstig uit het West-Vlaamse Gent. Fluweel zacht en lekker romig van smaak. Ideaal voor bij de borrel of op een kaasplankje.
Lees verder€ 5,75 - Franse Emmentaler
Franse Emmentaler is een heerlijke stevige kaas met een heerlijke nootachtige smaak. Kenmerkend zijn de grote ogen, de gaten in de kaas maakt dat dit een van de bekendste gatenkazen ter wereld is.
Lees verder€ 3,99 - Emmentaler geraspt
Franse Emmentaler is een heerlijke stevige kaas met een heerlijke nootachtige smaak. De kaas is in zijn geraspte vorm uitermate geschikt om te verwerken in de keuken.
Lees verder€ 4,45 - Le Rustique Camembert
Rustique is een bijzondere Franse witte korstkaas, de smaak van dit kaasje is heerlijk romig en iets sterker dan die van roombrie. Heerlijk robuust met een intens karakter: een traktatie voor iedere kaasliefhebber!
Lees verder€ 5,25 - Burrata
Heerlijk zachte en romige Burrata uit Apulië, Italië. Zeer geschikt om te verwerken tot voorgerecht, maar kan ook uitstekend verwerkt worden tot hapjes voor bij de borrel. Verpakt per 250 gram.
Lees verder€ 5,99 - Saint Agur
Saint Agur is een heerlijk blauwaderkaasje afkomstig uit het Franse Auvergne. Dit bijzondere kaasje wordt gemaakt van gepasteuriseerde koemelk en heeft een vol romige en pittige smaak.
Lees verder€ 5,49 - Époisses Berthaut
Époisses Berthaut is een rode korstkaas met een pittige eigen smaak. Hij is afkomstig uit het Franse dorp Côte-d’Or waar hij op traditionele wijze gemaakt wordt. Dit pittige Franse kaasje is onmisbaar op de kaasplank en weegt 250 gram.
Lees verder€ 10,99 - Collier Cheddar gerijpt
Collier’s cheddar is te omschrijven als een karaktervolle kaas. Dankzij de rijpingstijd van meer dan een jaar heeft deze cheddar een verrassend pittige smaak gekregen. Deze cheddar is lekker voor op de burger, maar ook erg lekker op de kaasplank.
Lees verder€ 5,25 - Morbier
Morbier is een heerlijke dessertkaas afkomstig uit het Franse Jura gebergte. De kaas wordt gemaakt van gepasteuriseerde ochtend- en avondmelk, gescheiden door de kenmerkende zwarte ader.
Lees verder€ 5,25