Le Délice De Bourgogne
Le Délice de Bourgogne (ook wel Brillat-Savarin Affine): een zogeheten triple-crème kaas die qua uiterlijk te vergelijken is met een klassieke brie. Dit kaasje heeft een milde, aromatische en romige smaak waardoor hij een goede aanvulling is op de kaasplank. Dit kaasje weegt 225 gram per stuk.
- Meer dan 80 jaar ervaring: Kaasmeesters sinds 1934
- Vóór 15:00 uur besteld, binnen 24 uur verzonden
- Proef en bestel iedere week op onze marktlocaties
- Met de grootste zorg verpakt
- Geen minimale orderprijs!
Herkomst Le Délice de Bourgogne
Dit Franse kaasje wordt ook wel Brillat-Savarin Affine genoemd en heeft een kenmerkende prikkelende, beschimmelde geur. Toch heeft de kaas een subtiele smaak en een fluweel gladde structuur. De pittige en zure smaak verraadt echter dat er crème fraîche aan de kaas is toegevoegd.
De korst van deze Brillat-Savarin Affine is zacht en krijtachtig stoffig. De eerste laag is zacht, glad en spierwit van kleur. Het binnenste deel van de kaas is dikker en consistenter dan de buitenste laag en valt te vergelijken met de structuur van brie.
Brillat-Savarin Affine kopen
Dit unieke Franse kaasje is een ware aanvulling op de kaasplank: gewoon uit het vuistje of op een toastje of vers stokbroodje. De kaas is verpakt per 225 gram en u bestelt hem hier gemakkelijk online tegen een scherpe prijs.
- Prima kaasjeKan eigenlijk bij elke wijn gegeten worden. Hoort er gewoon altijd bij.
- overheerlijkRomig zacht kaasje met zachte smaak van creme fraiche. prima aanbeveling door Hoog & doorn.
- Erg zacht en niet heel uitgesprokenDeze kaas is heel zacht en heeft geen uitgesproken smaak. Goede beginners kaas.
- HeerlijkVindt de kaas erg smaakvol. Heerlijk voor het kaasplankje, maar ook voor op de boterham en verwarmd met wat honing.
Art.nr. | 129-001 |
---|---|
Merk | Hoogendoorn Kaas |
Art.nr. | 129-001 |
---|---|
Merk | Hoogendoorn Kaas |
Uw hoeveelheid | 175 gr |
Land van herkomst | Frankrijk |
Smaak | Mild, Romig, Aromatisch |
Melksoort | Koemelk |
Vetgehalte | 70+ kaas |
Gepasteuriseerd | Gepasteuriseerd |