
Fondue kaas - Koemelk
- Kaltbach Zwitserse Fondue Kaas
Kant en klare Zwitserse kaas voor de kaasfondue per zak van 450 gram. Een heerlijke combinatie van de Zwitserse kazen Gruyère en Emmentaler, bereidt met een zeer smakelijke mix van ingrediënten en specerijen.
€ 10,99 - Zwarte Truffel & Pecorino Romano Crème
Zwarte Truffel & Pecorino Romano Crème is een veelzijdige saus die je aan elk gerecht kan toevoegen. Deze heerlijke crème op basis van Pecorino Romano kaas en zwarte truffel is perfect als pasta saus, bij groente gerechten, antipasti en vleesgerechten. Ook een smaakvolle toevoeging aan de kaasfondue en het kaasplankje.
Lees verder€ 12,95Niet op voorraad - Witte Truffel & Parmigiano Reggiano Crème
Geniet van de rijke en verfijnde smaak van Witte Truffel & Parmigiano Reggiano Crème. Deze culinaire crème is veelzijdig te gebruiken in pasta gerechten, groente, antipasti, dip en als smaakmaker in de fondue. Een perfecte combinatie van Parmigiano Reggiano en witte truffel voor een onvergetelijke smaakbeleving.
Lees verder€ 12,95 - Franse Emmentaler
Franse Emmentaler is een heerlijke stevige kaas met een heerlijke nootachtige smaak. Kenmerkend zijn de grote ogen, de gaten in de kaas maakt dat dit een van de bekendste gatenkazen ter wereld is.
Lees verder€ 3,99 - Emmentaler geraspt
Franse Emmentaler is een heerlijke stevige kaas met een heerlijke nootachtige smaak. De kaas is in zijn geraspte vorm uitermate geschikt om te verwerken in de keuken.
Lees verder€ 4,50 - Gruyère
Misschien wel een van de bekendste kazen ter wereld. Gruyère is een zeer bijzondere kaas die een volromig mondgevoel geeft en een zeer unieke aromatische pikante smaak heeft.
Lees verder€ 6,75 - Gruyère geraspt
Gruyère is een wereldberoemde Zwitserse harde kaas. De kaas geeft een volromig mondgevoel en heeft een heerlijke aromatische pikante smaak. Speciaal voor u geraspt zodat u hem met het grootste gemak kunt verwerken in verschillende gerechten.
Lees verder€ 2,80 - Comté
Comté is een bijzonder kaasje afkomstig uit het Franse Jura gebergte. Comté kaas wordt gemaakt van rauwe melk en heeft een pikante smaak met nootachtige tonen. Heerlijk voor bij de lunch, in warme gerechten of als smeltkaas.
Lees verder€ 6,50 - Comté geraspt
Comté is een pikante rauwmelkse kaas met nootachtige tonen, afkomstig uit het Franse Jura gebergte. Uitermate geschikt om te verwerken in een kaasfondue of om te gebruiken voor het gratineren van warme gerechten.
Lees verder€ 2,80