Geitenkaas met truffel | Hele kaas
Wanneer u zin heeft in een bijzonder stukje geitenkaas, probeer dan eens geitenkaas met truffel. Intens en smeuïg van smaak. Die moet u een keer geprobeerd hebben. Onze hele geitenkazen worden volgens traditionele wijze gerijpt en wegen ongeveer 4 kilo.
- Meer dan 80 jaar ervaring: Kaasmeesters sinds 1934
- Vóór 15:00 uur besteld, binnen 24 uur verzonden
- Proef en bestel iedere week op onze marktlocaties
- Met de grootste zorg verpakt
- Geen minimale orderprijs!
Hele geitenkaas met truffel
Romige geitenkaas, verrijkt met zwarte Italiaanse truffel. Dankzij de Italiaanse truffel krijgt deze geitenkaas een intens smeuïge smaak. Een ware delicatesse die u een keer geproeft moet hebben.
Italiaanse zwarte truffel
Geitenkaas en truffel is een overheerlijke combinatie. Deze zwarte truffel in onze geitenkazen is afkomstig uit Italië. Goede tuffels kunnen in Nederland niet gekweekt worden, deze exclusieve zwam heeft namelijk een mediteraans klimaat nodig en een kalkrijke bodem.
Om de truffels op te sporen worden er vaak honden ingezet om deze kostbare lekkernij te vinden. Wanneer zij de truffels vinden, is het van belang dat deze goed rijp zijn, omdat alleen dan de smaak het beste naar boven komt.
Geitenkaas met truffel verwerken
Geitenkaas met truffel is heerlijk om uit het vuistje te eten of als blakje op de boterham. Het is natuurlijk ook mogelijk om een stukje geitenkaas met truffel te serveren op een kaasplankje.
Deze kaas laat zich ook uitstekend verwerken in diverse gerechten. Zo kunt u deze bijzondere geitenkaas uitstekend verwerken in een pastagerecht of verwerken in een heerlijke Italiaanse salade. De kaas met toevoeging van de zwarte truffel zal uw gerechten naar een hoger niveau tillen.
Art.nr. | 0029-1001 |
---|---|
Merk | Hoogendoorn Kaas |
Art.nr. | 0029-1001 |
---|---|
Merk | Hoogendoorn Kaas |
Uw hoeveelheid | 5000 gr (Hele kaas) |
Land van herkomst | Nederland |
Herkomst | Ouddorp |
Smaak | Smeuïg, Intens |
Melksoort | Geitenmelk |
Vetgehalte | 50+ kaas |
Gepasteuriseerd | Gepasteuriseerd |
Kruiden | Italiaanse zwarte truffel |