Onze Goudse oude kazen worden uitsluitend gemaakt van de beste gepasteuriseerde melk van Nederlandse koeien. Volgens traditionel Nederlands recept worden deze Goudse kaas nog steeds gemaakt. Er is natuurlijk niks lekkerder dan een echte Goudse kaas.
Goudse oude kazen worden gerijpt in ons rijpingshuis op traditionele wijze. Minimaal een jaar krijgen deze kazen de tijd om te rijpen op houten planken. Waar ze met enige regelmaat gedraaid worden zodat de kazen mooi en egaal rijpen. In deze tijd ontwikkeld zich een pikante kaas met een intense smaaksensatie.
Goudse oude hele kaas verwerken
Goudse oude kaas is een ware trakatie voor iedere kaasliefhebber. Ondanks zijn leeftijd laten deze kazen zich nog goed snijden door een kaasschaaf. Deze pikante lekkernij is hierdoor fantastisch op brood.
Oude Goudse kazen laten zich ook prima verwerken in verschillende gerechten. De kaas laat zich mooi smelten, maar blijft nog lekker pikant na het verwarmen. Deze kaas is ook heerlijk om te serveren op een kaasplankje.
Bent u op zoek naar een leuk en origineel relatiegeschenk? Wat dacht u van een hele kaas?