Stolwijkse extra belegen | Hele kaas
Stolwijkse extra belegen is een heerlijke pittige Boerenkaas van 13 kilo. Onze extra belegen Stolwijkse kazen worden gemaakt van verse melk en heeft een rijpingstijd van 32 weken.
- Meer dan 80 jaar ervaring: Kaasmeesters sinds 1934
- Vóór 15:00 uur besteld, binnen 24 uur verzonden
- Proef en bestel iedere week op onze marktlocaties
- Met de grootste zorg verpakt
- Geen minimale orderprijs!
Stolwijkse extra belegen hele kaas
Onze extra belegen Stolwijkse kazen krijgen minimaal 32 weken de tijd om rijpen. Hierdoor krijgen de kazen de tijd om een heerlijke pittige smaak te ontwikkelen, zonder dat het zijn romigheid verliest.
Puurder dan Stolwijkse kaas kan kaas niet worden. Aan de basis van deze kazen ligt dagverse melk. Vervolgens worden deze kazen met de hand gemaakt. Alles in het proces heeft invloed op de kazen. Zelfs het voer van de koeien heeft invloed op de smaak van deze kazen.
De laatste stap in het proces is het rijpen van de Stolwijkse kazen. Onze kazen worden nog steeds op traditionele wijze gerijpt in ons rijpingshuis. Op houten planken worden onze kazen gelegd waar ze regelmatig worden omgedraaid. Dit zorgt ervoor dat de kazen gelijkmatig rijpen.
Stolwijkse extra belegen kaaswiel verwerken
Extra belegen Stolwijkse kaas is een de ultieme lekkernij wanneer u iets stevigers op uw brood wil hebben. Onze extra belegen kazen zijn niet alleen lekker voor op brood, maar zijn ook heerlijk als tussendoortje of als blokje voor bij de borrel.
Onze extra belegen kazen zijn ook uitermate geschikt om te verwerken in diverse warme gerechten. Maak een keer hartige kaaskoekjes van extra belegen kaas. Heerlijk van smaak met een pittige bite. Deze koekjes zijn uitermate geschikt om te serveren tijdens de borrel.
Art.nr. | 0011-1001 |
---|---|
Merk | Hoogendoorn Kaas |
Art.nr. | 0011-1001 |
---|---|
Merk | Hoogendoorn Kaas |
Uw hoeveelheid | 15000 gr (Hele kaas) |
Land van herkomst | Nederland |
Herkomst | Stolwijk |
Smaak | Pittig |
Melksoort | Koemelk |
Rijping | 32 weken |
Vetgehalte | 48+ kaas |
Gepasteuriseerd | Niet gepasteuriseerd |