Schepgorgonzola
Waardering:
100%

Schepgorgonzola

Heerlijke Italiaanse Gorgonzola (blauwschimmelkaas), verrijkt met room waardoor hij super smeuïg is. Heerlijk om mee te koken maar ook erg lekker op een broodje/toastje of door de saladedressing. Verpakt per bakje van 175 gram.

Smaak Mild, Smaakvol
Voeg een kaartje toe

Maximaal 100 tekens

Maximaal 100 tekens

Maximaal 100 tekens

Op voorraad
Omschrijving
Gorgonzola Gorgonzola is een blauwschimmelkaas afkomstig uit Noord-Italië. De kaas wordt gemaakt ...
5 / 5
100%
Gebasseerd op 3 beoordeling(en)
  1. Geweldig.
    Beoordeling
    100%
    Door Jeroen op 16-01-2024
    Echt heerlijk, hier kan ik wel een hele kaas van in huis hebben :-)
  2. Heel fijn
    Beoordeling
    100%
    Door Vanda op 23-07-2022
    Volgende keer weer. Heb lang gezocht naar deze kaas maar gelukkig nu gevonden
  3. Heerlijk bij de borrel
    Beoordeling
    100%
    Door Jan-Peter op 25-02-2021
    Mooie subtiele dolce die het goed doet op een toastje bij de borrel
Productinformatie
Art.nr.114-175
MerkHoogendoorn Kaas
Ook lekker...
Pecorino Romano Pecorino Romano
Waardering:
83%

Pecorino Romano staat bekend als een heerlijke harde, zoute Italiaanse kaas gemaakt van schapenmelk. De intens zilte smaak komt doordat de kazen tijdens de bereiding gewassen wordt in zeewater.

Pecorino Romano geraspt Pecorino Romano geraspt
Waardering:
97%

Pecorino Romano staat bekend als een heerlijke harde, zoute Italiaanse kaas gemaakt van schapenmelk. Deze variant is zelfs al speciaal voor u geraspt. De intens zilte smaak komt doordat de kazen tijdens de bereiding gewassen wordt in zeewater.

Pecorino met truffel Pecorino met truffel
Waardering:
97%

Deze Italiaanse schapenkaas is rijkelijk geïnjecteerd met heerlijke zwarte truffels. Een unieke delicatesse met een intens pittig karakter. Een ware sensatie voor de echte kaasliefhebber.  

Gorgonzola Gorgonzola
Waardering:
91%

Gorgonzola is een heerlijke Italiaanse blauwschimmelkaas. Deze bijzondere kaas wordt gemaakt van volle koemelk en dankt zijn kenmerkende smaak aan de schimmel, genaamd Penicillium Glaucum.